DVD-ul cu inregistrarea serbarii de Craciun

Dragi parinti,

Am urmarit cu mare placere si bucurie DVD-ul cu inregistrarea serbarii de Craciun. Pot spune ca a fost o altfel de serbare decat cele obisnuite, foarte antrenanta si amuzanta pentru copiii dar si pentru noi cei ce am avut posilbilitatea sa vedem inregistrarea. Am constatat ca toti au crescut foarte mult si se apropie cu pasi repezi de perioada de preadolescenta…… sunt frumosi, inca inocenti si extrem de entuziasti.

Pentru ca acest eveniment (in timpul caruia copiii nostri s-au distrat alaturi de prietenii lor) a fost posibil prin grija si cu bunavointa doamnelor Psatta si Tutelca as vrea sa le multumesc din nou pentru tot efortul lor. De asemenea multumiri Nicoletei Moiceanu si Medei precum si tuturor celor ce au ajutat la preluarea copiilor de la scoala. Multumi de asemenea si dlui. Sava pentru amabilitatea de a realiza DVD-urile pentru toti parintii copiilor fantastici.

Speram ca acesti minunati copiii sa creasca impreuna, cunoscand ce inseamna prietenia si colegialitatea si sunt convinsa ca acest lucru se poate face numai daca activitatile scolare sunte extinse in aceeasi formula si in timpul activitatilor extracurriculare asa cum a fost aceasta.

Multumesc inca odata tuturor si va doresc un an nou cu sanatate, impliniri si mult spor in tot ce v-ati propus.

Cu drag,
Irina Ismail

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: