Ajutor material pentru eleva accidentata in noiembrie

Dragi parinti,

Eleva despre care va spuneam in luna noiembrie ca a fost accidentata foarte grav in luna noiembrie 2009 pe trecerea de pietoni din fata scolii are inca sanse de supravietuire si recuperare. Ea urmeaza sa efectueze niste tratamente si sa suporte diverse interventii la o clinica din Germania deoarece pana acum a beneficiat de tot ceea ce s-a putut oferi de serviciile medicale romanesti insa mai mult de atat nu se poate face in tara.
Parintii au deschis conturi pentru strangerea de fonduri necesare efectuarii interventiilor in Germania insa la nivelul scolii 150 Sf. Elefterie s-a stabilit ca aceia dintre dvs care pot oferi sume mai mici sa o faca numerar, prin trimiterea plicurilor cadrelor didactice care le vor preda celor ce se ocupa de aceasta mobilizare la nivelul scolii. Pentru cei ce doresc sa participe cu sume mai mari, conturile pot fi obtinute la la conducerea scolii.

Aceia dintre dvs care doresc sa sprijine aceasta actiune sunt rugati sa trimita suma in plic prin elev, dnei invatator pana maine- 19 ianuarie 2010

Irina Ismail

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: