Fondul scolii si paza – semestrul II

Dragi parinti,

pentru semestrul II al acestui an scolar va trebui sa achitam asociatiei Pro Junior, asociatia parintilor elevilor de la Scoala nr 150 Sf. Eelefterie care ne reprezinta interesele, sumele de 15 ron si 25 ron reprezentand fondul scolii si paza pentru semestrul II , an scolar 2009-2010.

Dupa cum stiti, la Meda s-a aflat o suma pe care 17 parinti dintre cei 23 ai clasei fantasticilor au dat-o in luna decembrie si din care urma sa se restituie suma de 44 Ron. S-a stabilit la sedinta cu parintii ca din aceasta suma sa predam asociatiei Pro Junior cei 40 Ron aferent pazei si fondului scolii pe semestrul II, ramanand cate 4 Ron de la fiecare din cei 17 elevi pe care ii avem in „fondul clasei”. Pe masura ce se vor efectua cheltuieli din aceasta suma va voi comunica .
Astazi 19 ianuarie am predat suma de 680 ron domnului Sava, presedintele clasei noastre pentru a fi transferata celor de la asociatie. Restul de 68 ron se afla la mine si vor fi folositi atunci cand va exista o nevoie a clasei.

Elevii care au achitat astfel fondul scolii si paza pentru semestrul II sunt:
Patricia, Gabi, Sara, Alex Poteras, Bianca Botezatu,Robert, Cezar, Cristiana, Ioana, Ana , Andreea, Tudor, Alexandra, Bianca Radu, Adrian Manea, Adriana Strauff si Andrei Mazilu.

Ceilalti sunt rugati sa achite cei 40 ron pana la sfarsitul primului semestru.

Va multumim
Irina Ismail

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: