Ecouri dupa actiunea COPACUL Clasei

Dragi prieteni,

             Vineri, 4 iunie 2010, un grup de elevi si parinti ai clasei Fantasticilor, alaturi de dna. invatator Cezarina Psatta, au partcicipat la actiunea ecologica intitulata COPACUL CLASEI.

             Cristiana, Adriana, Iulia, Ana Gaucan, Andreea, Patricia si Teodora, ajutate de Mihai Barbosu, Cezar si Tudor, sub atenta indrumare a dnei. Psatta si a domnului Ioan Sava , au plantat in curtea scolii noastre nu unul ci….trei copaci ai clasei. Este vorba despre un visin din ale carui roade elevii nostri spera sa se infrupte in cativa ani, un platan si un stejar. Sub stejarul cel falnic, elevii nostri au ascuns cutiuta cu secrete….o cutiuta in care se afla dorintele secrete ale copiilor nostri de peste 10 ani, atunci cand comoara va fi dezgropata  de aceeasi echipa de elevi fantastici.

Pentru munca lor, elevii prezenti au fost rasplatiti la final cu strudele pe care le-au savurat alaturi de insotitorii lor.

                 Multumim doamnei Psatta pentru initiativa minunata, multumim copiilor si parintilor prezenti dar si tuturor celorlalti colegi ai nostri care desi nu au foast prezenti, cu siguranta ca s-au gandit la noi !

In scurt timp speram sa putem pune la dispozitia cititorilor si imagini surprinse in timpul acestei actiuni de succes a clasei noastre.

Comitetul de parinti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: