Sambata, 2 octombrie 2010, incepand cu orele 9:30, dam startul pregatirilor pentru performanta !

              In calitate de parinti dar si de profesori, ne dorim ca la un moment dat, micutii nostri sa poata exclama, atunci cand vine vorba despre matematica  …. Simt că nu există nici un secret, că nu e ceva imposibil de realizat!   Pentru ca acest lucru sa se implineasca, Centrul de performanta CONIL a cooptat in echipa sa, profesori cu vasta experienta, creativi si dornici de a scoate la lumina calitati si abilitati nebanuite ale copilului dvs.  Pentru elevii claselor a-III-a si a-IV-a , cercul de matematica intitulat  “Matematica pentru Olimpici” va fi  coordonat de catre dna. inst. Cezarina Psatta.

              CONIL devine astfel un centru de excelenta in care copiii cu drag de matematica vor descoperi un loc in care matematica devine un joc, iar jocul ii pregateste pentru cele mai dificile concursuri scolare. (Cangurul, Euclid, Arhimede, Olimpiada ).

                In fiecare sambata,incepand cu 2 octombrie 2010 ,  intre orele 9:30-11:00, copilul dvs isi va exersa mintea pentru ca ma apoi sa poata beneficia de o bine meritata relaxare in parcul situat in imediata vecinatate a locatiei noastre (Romniceanu) .

             Tariful lunar pentru 4 sedinte de joc al mintii  este de 90 Ron. Taxa se va achita la inceputul fiecarei luni, fiind sub forma de abonament. Orele la care un elev absenteaza nu se reporteaza.”

              Va rugam sa ne comunicati in cel mai scurt timp intentia de a va inscrie la acest cerc, contactand Centru de performanta CONIL – Dna. Irina Maria Oprea – coordonator , la 0727-288.636 sau email irina@conilkindergarten.ro .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: