Junior Achievement, un proiect interesant !

Dragi cititori,

Incepand din acest an scolar, dna Cezarina Psatta ne-a pregatitit o surpriza interesanta si plina de informatii si activitati folositoare si utile. Cursul optional intitulat „Junior Achievement”  , prin programele propuse, ne-a invatat cum sa ne facem un buget si sa incercam sa ne incadram in el, oferindu-ne ocazia de a visa la propriul nostru restaurant…. Liste de meniuri, calcule de rentabilitate si fluturasi cu oferte promotionale au fost doar cateva dintre actiunile pe care le-am derulat in cadrul acestui proieect. Astfel, in clasa noastra au aparut patronii restaurantelor „La romanu’ adevarat” sau „Restaurantul 5 minute” , cu oferte promotionale pentru  „happy hours”  , micii „patroni” pregatind pentru ” clientii lor” platouri apetisante….

Această prezentare necesită JavaScript.

Aceasta parte a cursurlui s-a finalzat cu o minunatat iesire la restaurant alaturi de dna. Psatta, iesire in care fiecare a avut un buget fix in care a trebuit sa se incadreze, avand grija sa nu uite si de mica recompensa obisnuita pentru ospatari…. Iesirea a fost savurata de catre toti colegii, fiind un momet de relaxare si distractie alaturi de colegi si prieteni.

In cadrul aceluiasi curs Junior Achievement, am avut o alta tema interesanta si anume…” Orasul meu” . Am discutat despre scoli, cladiri, universitati , despre institutiile ce conduc o comunitate si multe alte lucruri intersante. La final, alaturi de dna. invatatoare am facut o plimbare in Bucuresti, calatorind pana in centrul Bucurestiului, la Universitate  . Acolo am identificat Teatrul National, Htelul Intercontinental, Universitatea . Revenind spre scoala, am vazut si Facultatea de Drept si Opera Roamana, doua cladiri vechi si reprezentative pentru orasul nostru.

Sunt bucuroasa a fac parte din grupul de elevi ce participa la acest minunat curs si abia astep noile surprize ale din semestrul II.

Sara Ilinca Ismail

Membru in proiectul Junior Achievement derulat de clasa a-IV-a F , scoala nr. 150 Sf. Elefterie

Coordonator: Inst. Cezarina Psatta

Reclame

4 răspunsuri to “Junior Achievement, un proiect interesant !”

 1. Daniela Poteras Says:

  Multumim Sara pentru informatii si poze.Un proiect foarte interesant,util si deosebit !Profitati din plin de timpul scurt pe care il mai aveti alaturi de Doamna Psatta si de colegii din clasa a-IV-a, pentru a petrece clipe minunate de care sa va amintiti cu drag candva!

 2. Ceza Says:

  Multumesc, draga Sara, ca ai postat aceste informatii.
  Sa aveti o vacanta grozava, alaturi de prietenii si familiile voastre

  d-na Psatta

 3. Irina Ismail Says:

  Felicitari copiilor pentru implicarea intru-un curs inedit ce le dezvolta abilitati antreprenoriale. Multumim dnei. Psatta pentru ideea deosebita de a le propune copiilor lostri acest curs !

 4. ana Says:

  Multumim Sara,si deabia astept sa ne vedem

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: