INVITAȚIE la distracție

http://timp-liber.acasa.ro/evenimente/sarbatoarea-copilariei-la-gradina-botanica-153980.html

Duminica, 5 iunie 2011, intre orele 10.00 si 16.00, copiii si parintii sunt asteptati in Gradina Botanica din Bucuresti pentru a participa la traditionala vanatoarea de comori. In drumul lor catre comoara, participantii vor fi intampinati de personaje de poveste care le vor oferi indicii ajutatoare, in schimbul raspunsurilor corecte la cateva intrebari legate de natura.

Scopul acestui eveniment este sa stimuleze curiozitatea copiilor fata de natura, dar si sa intareasca legatura pe care o au cu parintii prin participarea impreuna la concurs. Trupa de teatru Clopotel le-a pregatit celor mici piesa Vrajitoarea Pacalita, care va fi pusa in scena incepand cu ora 12.30.

Aventura se va desfasura intre orele 10.00 si 16.00, iar inscrierile se fac non-stop in intervalul 10:00 15:30 la intrarea in gradina.

In cadrul evenimentului cei mici vor putea participa si la diverse activitati eco-educative in Gradina Bunicii. Scopul proiectului este de a amenaja in Gradina Botanica o mica gradina traditionala romaneasca in care vizitatorii sa poata cunoaste direct si contextualizat soiuri si varietati de plante cultivate de obicei in gradinile de la tara, un spatiu tot mai putin cunoscut atat copiilor, cat si adultilor din mediul urban

Gradina Copilului si a Parintelui reprezinta ziua in care celor mici li s-a pregatit o surpriza in Gradina Botanica, o surpriza pe care o pot descoperi alaturi de parintii lor. Acest spatiu natural poate oferi copiilor o foarte buna ocazie de a invata mai multe despre natura si despre protejarea acesteia.

Prin acest eveniment incercam sa aratam atat copiilor, cat si parintilor ca o zi in Gradina Botanica este mai mult decat o plimbare in aer liber, este o oportunitate de a invata atitudinea corecta fata de mediu. Parintii joaca rolul principal in educatia ecologica a fiecarui copil, iar prin acest eveniment incercam sa oferim un cadru verde acestei experiente educative

Un răspuns to “INVITAȚIE la distracție”

  1. Irina Ismail Says:

    Super draguta actiunea…din pacate si in aceasta duminic avem program…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: